PLANN ingenieurs nu ruim een jaar in Leeuwarden

Ook in Friesland maken we het voor mekaar!

Friese medewerkers… Friese opdrachtgevers… De Friese mentaliteit… Er waren genoeg redenen om ons bedrijf in Noordelijke richting uit te breiden. Nu we ruim een jaar in Leeuwarden zijn gevestigd, zijn we bij veel Friese overheden en andere partijen bekend. Maar nog niet bij iedereen. Een goede reden om ons nog eens voor te stellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie zijn we?

PLANN ingenieurs is een platte organisatie waarin we met enthousiasme en optimisme aan leuke projecten werken. Dit zijn projecten op het gebied van infra, natuur, water, groen en sport. Daarnaast ondersteunen we aannemers bij hun planvoorbereiding van cultuur- en / of civieltechnische werken en geven we vorm aan begraafplaatsen. Met ruim twintig medewerkers, waarvan acht in Leeuwarden en de rest in ons hoofdkantoor in Meppel, hebben we de slagkracht die nodig is om dingen voor mekaar te krijgen zonder een grote, logge organisatie te zijn.

Wat doen we?

Samen met overheden zoals gemeenten, provincies en waterschappen houden we ons bezig met inrichtings- en beheerprojecten op het gebied van de openbare ruimte. Van Waadhoeke tot Smallingerland en van Achtkarspelen tot Heerenveen: We maken het voor mekaar! Letterlijk en figuurlijk. We nemen elke opdracht serieus, opereren pragmatisch, proactief en resultaatgericht en we steken graag de handen uit de mouwen om de buitenruimte een stukje mooier te maken. Door als collega’s met opdrachtgevers samen te werken, integreren we in hun organisatie en weten we precies wat er van ons wordt verwacht. Met PLANN huur je geen bureau in, maar versterking.

Waarom in Leeuwarden?

PLANN is een groeiend bedrijf dat steeds zichtbaarder wordt in de markt. We willen onderscheidend zijn door de korte lijnen met onze opdrachtgevers. Aangezien veel van onze opdrachtgevers en medewerkers al in Friesland waren gevestigd en we extra ruimte nodig hadden, was onze uitbreiding naar Leeuwarden een logisch besluit. In het markante Crystalic Business Park in Leeuwarden waarin we zijn neergestreken, werken we in een eigen koepel aan onze mooie Friese projecten.

Wat kunt u van ons verwachten?

Snelheid, laagdrempeligheid, nuchterheid en daadkracht. Daar staan we voor. We werken zorgvuldig en doordacht en achter elke keuze zit – zoals onze naam al doet vermoeden – een plan. We schakelen en handelen adequaat en flexibel, zodat we deadlines halen. Zo ronden we elk project naar tevredenheid af.

Koffie?

Wilt u met ons kennismaken? Om ons te leren kennen, iets over uzelf te vertellen, een concreet plan te delen of om zomaar wat te mijmeren over een mogelijk project? Wij staan overal voor open en heten u graag welkom in onze koepel in het Crystallic. U kunt ons bereiken via www.plann-ing.nl.