Onze essentie

We zijn een groeiend bedrijf wat meer en meer zichtbaar wordt in de markt. We onderscheiden ons van de gevestigde orde door (echte) korte lijnen en persoonlijk contact. We werken zorgvuldig en doordacht en achter elke keuze zit een plan. Zo zorgen we ervoor dat projecten binnen de gestelde planning naar tevredenheid worden afgerond. Deze aanpak biedt toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers, hun belanghouders en uiteindelijk de samenleving. PLANN ingenieurs opereert van nature dan ook pragmatisch, proactief en resultaatgericht. We steken graag de handen uit de mouwen om de buitenruimte voor ons allemaal een stukje mooier te maken. Ons motto is dan ook:

“We maken het voor mekaar!”

We houden ons iedere dag bezig met inrichtings- en beheerprojecten op het gebied van de openbare ruimte. Dat doen we voor overheden, zoals gemeenten, provincies en waterschappen. Maar ook voor bijvoorbeeld (landschaps)architecten en bedrijven.

We werken al vanaf 2003 vanuit Meppel. Eerst als Adviesburo De Meent en later onder de naam KYBYS. Namen uit het verleden die bij hebben gedragen aan wie we nu zijn. PLANN ingenieurs.

Arjen Wallinga en Sander Akkerman