Missie en visie

,

PLANN ingenieurs is een kleine tot middelgrote onderneming wat vooral werkzaam is in Noord en Oost Nederland. PLANN ingenieurs heeft de ambitie om op geheel eigen wijze een toonaangevend ingenieursbureau te zijn in de advisering van projecten in de buitenruimte. De werkvelden die PLANN ingenieurs daarbij voert zijn Infra & Groen, Begraafplaatsen, Natuur & Water en Sport.

De missie en visie van PLANN ingenieurs geeft aan hoe PLANN ingenieurs zichzelf ziet en gezien wil worden. Voor de dag van vandaag en met het oog op de toekomst. Het geeft de waarden weer van waaruit alle medewerkers van PLANN ingenieurs handelen. De missie en visie van PLANN ingenieurs geven onze identiteit en aanpak weer. Het is ons kompas en geeft richting aan de eenduidige en krachtige koers die PLANN ingenieurs vaart.

Missie

De buitenruimte is aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en duurzaam ingericht.

Visie

PLANN ingenieurs helpt organisaties en bedrijven om de inrichting en het beheer van de buitenruimte optimaal vorm te geven. We zijn voor onze medewerkers een aantrekkelijke werkgever en willen voor onze opdrachtgevers de eerste keus zijn. Flexibiliteit en korte lijnen zorgen ervoor dat we projecten binnen de gestelde planning afronden. Onze aanpak is dan ook pragmatisch, proactief en resultaatgericht.