PLANN ingenieurs!

KYBYS.ING wordt PLANN ingenieurs en blijft doen wat ze deed

Van de start in Meppel als Adviesburo De Meent in 2003, via de naamsverandering naar KYBYS in 2013, naar een verzelfstandiging en de bescheiden naamtoevoeging KYBYS.ING in 2017, komen we nu dichter en dichter bij 2019…

Het jaar dat KYBYS.ING verder gaat onder de naam PLANN ingenieurs!

Verwarrend, zegt u? Dat kunnen Sander Akkerman en Arjen Wallinga, de eigenaren van PLANN ingenieurs, zich best voorstellen. “Dat we onder deze naam gaan werken, heeft echter een reden”, zegt Akkerman. “Wij zijn onlangs binnen Meppel verhuisd naar een pand aan Blankenstein 134 en omdat we met deze verhuizing letterlijk een nieuwe weg inslaan, combineren we die stap met de naamsverandering die een logisch gevolg is van onze verzelfstandiging in 2017.” De ING blijft staan, alleen KYBYS wordt PLANN. “Omdat wij onze planning altijd perfect op orde hebben. En omdat achter elke opdracht een degelijk en goed doordacht plan schuilt.”

Snel, nuchter en laagdrempelig

“Ondanks deze praktische wijzigingen, veranderen we inhoudelijk juist níet”, vult Wallinga aan. “We blijven vooral doen wat we deden met als toevoeging dat we in ons nieuwe kantoor door kunnen groeien. De lijnen zijn nog even kort, we blijven zo snel als u van ons gewend bent en zo nuchter en laagdrempelig als we al waren. We zijn en blijven een platte organisatie waarin we met enthousiasme en optimisme samenwerken aan leuke projecten.” 

Open Huis

Om de verhuizing en de nieuwe naam te vieren, is afgelopen donderdag 6 december een Open Huis gehouden waar boven verwachting veel mensen op afkwamen. Tientallen opdrachtgevers, relaties, familieleden en andere betrokkenen zagen er hoe wethouder Henk ten Hulscher een groot rood lint doorknipte waarmee de nieuwe naam zichtbaar werd. De wethouder roemde de positieve manier van samenwerken van PLANN ingenieurs en de mooie dingen die hiermee al zijn voortgebracht. Ook sprak hij zijn vertrouwen uit voor de toekomst. “Op een onderneming als deze kunnen we alleen maar trots zijn”, aldus Ten Hulscher.