Over Marion

Marion is bij PLANN ingenieurs werkzaam als projectmedewerker en houdt zich voornamelijk bezig met het uitvoeren van inventarisaties en het opstellen van tekeningen in verschillende werkvelden. In juni 2021 is ze afgestudeerd voor de studie civiele techniek op Windesheim in Zwolle. Ze is ambitieus, praktisch ingericht en wil graag ervaring en kennis op doen om later te kunnen doorgroeien in de civiele techniek.

In haar derde jaar heeft ze een halfjaar stage gelopen bij PLANN waar ze veel kennis heeft opgedaan binnen het werkveld Natuur & Water, maar ook binnen de werkvelden Sport, Infra & Groen en Begraafplaatsen. Om haar kennis te verbreden heeft ze haar tweede stage gelopen bij een aannemer in de wegenbouwkunde en daarna voor de minor betonconstructies en bedrijfskunde gekozen. Haar afstudeerproject heeft ze bij PLANN ingenieurs afgerond en is hier daarna vervolgens blijven werken.

In haar vrije tijd is ze vaak te vinden met vrienden om wat te drinken, als het mooi weer is aan het water of met haar vriend op stap om leuke dingen te doen. Daarnaast houdt zij van tennissen en fitness.