PLANN ingenieurs verlengt sponsorovereenkomst met sc Heerenveen

Wij zijn verheugd om met jullie te delen dat wij ons sponsorovereenkomst met SC Heerenveen met 3 jaar hebben verlengd! In 2020 hebben wij ons als nieuwe sponsor verbonden aan sc Heerenveen, en de verbinding tussen PLANN ingenieurs en sc Heerenveen blijkt een goede match te zijn.

Als gespecialiseerd bedrijf in de ontwikkeling van buitensportaccommodaties bieden wij jaarlijks ondersteuning aan gemeenten en verenigingen bij de realisatie en het beheer van hun sportvelden, waarvan een groot aantal voetbalvelden zijn. Twee jaar geleden hebben wij voor sc Heerenveen het advies opgesteld voor de renovatie van het stadionveld, en afgelopen maand hebben wij dat opnieuw gedaan. Momenteel zijn wij, samen met de club en de gemeente, druk met de herontwikkeling van het nieuwe trainingscomplex van sc Heerenveen. Dit project sluit perfect aan bij onze expertise, aangezien het creëren van hoogwaardige sportaccommodaties ons dagelijkse werk is.

De verlenging van het sponsorcontract is een logische keuze. Naast de werkzaamheden die wij voor de club uitvoeren, heeft ook de gezellige en gemoedelijke sfeer bij de OSSH (Ondernemers Sociëteit Sportclub Heerenveen) bijgedragen aan deze beslissing. Wij vinden het belangrijk om onze klanten daarbij te betrekken en ook hen deel uit te laten maken van deze samenwerking.