Over Karin

Na 8 jaar administratief werk in Hoogeveen, volgde ik een opleiding in Groot Groen aan het Terra College in Frederiksoord en studeerde verder in tuin- en landschapsinrichting aan Van Hall Larenstein in Velp. Ik begon mijn carrière als Junior Ontwerper bij Adviesburo de Meent in Meppel en werkte daarna als werkvoorbereider groen voor de gemeente Tynaarlo en Groningen.

Ik werkte in 2012 aan groenprojecten bij Royal Haskoning en deed tussen 2012 en 2015 vrijwilligerswerk voor Landschap Overijssel en Drents Landschap. In 2015 kwam ik aan het werk bij Atensus. En daar was ik betrokken bij diverse herinrichtingsprojecten en werd ik later gedetacheerd bij de gemeente Lelystad als werkvoorbereider en later als projectleider groen.

Momenteel ben ik gedetacheerd als projectleider bij de gemeente Eemsdelta, waar ik verantwoordelijk ben voor TenneTgelden, een subsidie voor dorpen langs de nieuwe hoogspanningslijn 380 kV.

Ik woon in een klein dorpje in Zuidwest Drenthe, hou van wandelen, fietsen, tuinieren en volg graag de eventingwedstrijden van mijn dochter in de paardensport.