Over Bart

Bart is een enthousiaste projectleider/ directievoerder die graag zijn kennis deelt. Door betrokkenheid bij veel verschillende projecten/ disciplines is Bart een generalist binnen de civiele techniek. Bart werkt bij PLANN ingenieurs als projectleider in de werkvelden civiele techniek en groen.

Na 4 jaar MBO Grond- Water- en Wegenbouw aan het Noorderpoortcollege was Bart nog niet klaar met studeren. Maar hij wilde wel net iets anders en dus ging hij Bagger- Kust- en Oeverwerken studeren aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens zijn afstuderen in 2009 is hij begonnen met zijn eerste baan bij een klein ingenieursbureau gespecialiseerd in delfstoffenwinning. Daarna heeft Bart bij diverse ingenieursbureaus en aannemers ervaring opgedaan in het rekenen en tekenen aan veel verschillende civiele projecten. Eerst in de rol van werkvoorbereider (tekenen en bestekschrijven) en later als ontwerp-/ projectleider. Samen met het projectteam binnen een mooi werk voorbereiden, maar ook buiten als directievoerder de uitvoering volgen en begeleiden. Of bij een opdrachtgever als (interim) adviseur of projectleider meewerken aan uitdagende projecten in de openbare buitenruimte. Bart wordt vooral blij van de combinatie tussen binnen werken met het eigen team en buiten op locatie of bij de opdrachtgever aan tafel.  Kennis delen door samen te werken.  Sinds de overname van ATENSUS door PLANN ingenieurs in juli 2023 draait Bart op volle sterkte mee in het team.

In zijn vrije tijd is Bart graag thuis aan het klussen of op stap met zijn vrouw en dochter. Verder mag hij graag hardlopen en lezen.