Terugblik: De Opening van ons nieuwe kantoorpand!

Terugblik: De Opening van ons nieuwe kantoorpand

Afgelopen donderdag was een dag om niet snel te vergeten! We vierden de officiële opening van ons nieuwe kantoorpand in Drachten. Een pand waar we bijzonder trots op zijn. We vonden het dan ook super om te zien dat er zoveel belangstelling was om dit moment met ons te delen. Dank daarvoor!

Het was een feestelijke middag vol gezelligheid. We waren vereerd om zoveel gasten te verwelkomen en omringd te worden door onze collega’s, relaties, vrienden en familieleden. Jullie aanwezigheid maakte deze dag nog specialer en betekenisvoller. En laten we zeker niet vergeten de overweldigende hoeveelheid cadeaus die we hebben mogen ontvangen.

Het hoogtepunt van de dag was zonder twijfel de opening met Andries Noppert. We zijn blij dat hij deze opening voor ons wilde verzorgen omdat dit mooi aansluit op één van onze werkvelden; Sport!

Nogmaals, bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze middag. Vanuit deze locatie gaan we de komende jaren met veel plezier en enthousiasme aan de slag met onze projecten.