Over Sander

Na de tuinbouwschool te Frederiksoord heeft Sander de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting (Larenstein Velp) afgerond. Sander heeft in de loop der jaren veel specialistische kennis opgedaan op het gebied van buitensport. Sander is iemand die kansen ziet en die mensen weet te inspireren en te motiveren.

Tijdens zijn studie is Sander als stagiair terecht gekomen bij het bedrijf in Meppel waar hij nu eigenaar van is. Een destijds startende vestiging waar Sander tijdens en na zijn studie is blijven werken. Met een tussenpoos van drie jaar bij een ander bureau, waar Sander de afdeling Sport voor Noord Nederland heeft opgezet en zich daar heeft ontwikkeld tot operationeel manager van de vestiging Noord, is Sander in 2010 als vestigingsdirecteur teruggekeerd naar Kybys.

Vanaf 1 januari 2017 is deze vestiging verzelfstandigd en is Sander samen met Arjen eigenaar van het bedrijf PLANN ingenieurs te Meppel.

Sander houdt van het platteland en woont met zijn gezin in een klein Fries dorpje. Hij is een sportliefhebber en speelt tennis. Tevens zit hij regelmatig op de racefiets en mountainbike. Een paar keer per jaar is hij te vinden op het Waddeneiland Texel.

 

Sander Akkerman

Directeur / Eigenaar