PLANN opent tweede kantoor in Leeuwarden

PLANN ingenieurs heeft een nieuw kantoor geopend in Leeuwarden. In het markante glazen gebouw ‘Crystalic’ aan de westkant van de stad is dit kantoor goed bereikbaar en is er ruim plek voor nu en de toekomst. Naast goede werkplekken is er ook beschikking over eigen vergaderruimtes.

“We groeien en bloeien volop en het creëren van meer vierkante meters was dan ook noodzakelijk”, aldus Sander Akkerman. De in 2018 betrokken locatie in Meppel biedt inmiddels geen ruimte meer om verder te kunnen groeien. “Dit is veel sneller gegaan dan verwacht”. De keuze om het kantoor in Meppel verder uit te breiden is ook overwogen door de directie van PLANN, maar er is gekozen voor een andere oplossing. Arjen Wallinga vertelt: “Momenteel voeren we veel projecten uit in het noorden van het land. Om deze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn willen we graag dichterbij zitten. Daarnaast wordt de reistijd van enkele medewerkers ook verkort. Een win-win-win situatie dus”.

De uitbreiding wordt dan ook gezien als een logische stap in de ontwikkeling van PLANN ingenieurs en past uitstekend bij de visie die het bedrijf heeft.