PLANN ingenieurs trotse sponsor van sc Heerenveen!

PLANN ingenieurs heeft zich als nieuwe sponsor verbonden aan SC Heerenveen. Een logische stap, vertelt Sander Akkerman die samen met Arjen Wallinga eigenaar is van PLANN ingenieurs. ”Elke dag adviseren we clubs en gemeentes over hun sportvelden. Dat is waar we specialist in zijn. Als ik dan langs het stadion rijd waar ik vele jaren als supporter op de tribune zat, kriebelt het al een tijdje om ons ook zakelijk te verbinden aan de club”.

Al snel werd duidelijk dat de verbinding tussen PLANN ingenieurs en SC Heerenveen een goede match is. SC Heerenveen heeft onlangs samen met de gemeente Heerenveen en VV Heerenveen een intentieovereenkomst getekend om te mogelijkheden te onderzoeken omtrent de herontwikkeling van sportpark Skoatterwâld. “En laat dat nou een project zijn die ons op het lijf is geschreven”, glundert Sander. “Het creëren van hoogwaardige sportaccommodaties is ons dagelijkse werk. We vertalen de wensen van veldeigenaren en gebruikers naar haalbare plannen. Als het nu gaat om natuurgrasvelden, kunstgrasvelden, atletiekbanen of gravelbanen, zolang het buiten is hebben we er verstand van”.

Arjen Wallinga vult aan: “Doordat we op bijna alle sportparken in Noord en Oost Nederland wel projecten hebben uitgevoerd kennen we ook veel clubs. Toen we dan ook zagen dat SC Heerenveen zich sterk maakt om amateurverenigingen in de regio te helpen ontstond er nog een win-win situatie. Als onderdeel van deze sponsoring kunnen wij namelijk namens SC Heerenveen Quick-scans uitvoeren op de sportvelden van de Sportief Partners van de club. Zo krijgen ze inzicht in de staat van hun velden. Voor ons mooi om te doen en voor SC Heerenveen een extra dienst die ze aan kunnen bieden in het concept Sportief Partnership!”

Lees hier het hele artikel.