Over Oege

Tijdens de MBO-opleiding Civiele Techniek heeft Oege gewerkt aan verschillende disciplines, voornamelijk bij aannemers in de grond,-weg en waterbouw. Na deze peridode van vier jaar besloot Oege de opleiding Civiele Techniek voort te zetten op het HBO aan de NHL Hogeschool. Oege wilde in deze vier jaar zijn horizon verbreden en besloot de specialisatie Watermanagement te volgen waarbij hij zijn stages en afstudeeronderzoek afrondde bij ingenieursbureaus en overheden.

Tijdens de studieperiode van acht jaar heeft Oege gewerkt bij Kavel10. Een familiebedrijf met passie voor landmeten. Hier werkte Oege als landmeter zijn ingewonnen data uit tot een volwaardig rapport.

Na het behalen van zijn HBO-diploma Civiele Techniek is Oege bij PLANN ingenieurs begonnen als projectmedewerker. Inmiddels is Oege ontwerpcoördinator bij PLANN ingenieurs.

In het weekend is Oege voornamelijk te vinden op het voetbalveld van Eastermar. Hier combineert hij sporten en het op peil houden van zijn sociale contacten optimaal.