Over Marcel

Marcel is een praktisch ingestelde, oplossingsgerichte projectleider, werkzaam binnen de werkvelden van Infra & Groen, Natuur & Water en Sport.

Na de MTS Grond-, Weg- en Waterbouw in Drachten is Marcel naar Groningen vertrokken om Civiele Techniek aan de Hanzehogeschool te gaan studeren. Na deze studie is hij begonnen bij een middelgrote GWW aannemer in Drachten. Binnen het aannemersbedrijf heeft hij functies als assistent uitvoerder en calculator/werkvoorbereider vertolkt. Binnen het aannemersbedrijf werd een ingenieursbureau opgericht waar hij ontwerper/projectcoördinator is geworden. Na 5 jaar heeft Marcel er voor gekozen om voor een ingenieursbureau te gaan werken. Hier kwam hij, naast de civieltechnische werken, in aanraking met buitensport. In het begin onder leiding van Sander, later zelfstandig opererend. Naast de werkzaamheden binnen het ingenieursbureau heeft Marcel meerdere malen intern bij overheden gewerkt. Door deze combinatie van ervaringen (aannemer, ingenieursbureau en overheid) heeft Marcel een brede kijk op projecten en het vakgebied. Op 1 januari 2018 is Marcel in dienst getreden bij PLANN ingenieurs.

De geboren en getogen Fries is na zijn studie blijven ‘hangen’ in de stad Groningen en woont daar nu sinds 2002. Begin 2017 zijn Marcel en zijn vriendin trotse ouders geworden van een prachtige dochter, waar ze graag mee gaan wandelen. Marcel tennist in zijn vrije tijd, luistert graag muziek en bezoekt regelmatig concerten.