Over Jan

Jan is een praktische en oplossingsgerichte ontwerpcoördinator die graag zijn opgedane praktijkkennis inbrengt in projecten. Hij werkt bij PLANN ingenieurs als ontwerpcoördinator en directievoerder in de werkvelden civiele techniek, groen en sportprojecten.

Na een BBL-opleiding civiele techniek bij een aannemer heeft Jan vanaf 1997 zijn ervaring uitgebreid bij Heidemij Realisatie. Eerst in de rol van voorman en later als uitvoerder. In 2006 heeft hij de overstap gemaakt van uitvoering naar ontwerp bij Arcadis in Assen. Van 2014 tot 2021 heeft Jan gewerkt bij Mug ingenieursbureau in Leek. Naast de werkzaamheden binnen het ingenieursbureau heeft hij regelmatig intern bij gemeenten gewerkt. Door de combinatie van ervaringen (aannemer, ingenieursbureau en overheid) heeft hij een brede kijk op diverse vraagstukken en vakgebieden.

Jan is samen met Soraja de trotse vader van 3 jongens. In zijn vrije tijd is hij vaak aan het klussen in de tuin of aanwezig op het voetbalveld. Als toeschouwer bij de plaatselijke vereniging maar ook wekelijks als scheidsrechter voor de KNVB.