Over Alex

Alex is een praktische en oplossingsgerichte ontwerpcoördinator die graag zijn opgedane praktijkkennis inbrengt in projecten.

Na de middelbare tuinbouw te hebben afgerond in 1996 heeft Alex de studie Milieukunde gevolgd op Hogeschool Van Hall te Leeuwarden. Vanaf 1997 tot 2006 heeft Alex gewerkt als hovenier in de tuinaanleg en onderhoud. Waarna hij op 1 maart 2006 zijn eigen hoveniersbedrijf heeft opgericht en dit met veel plezier te hebben gedaan tot juli 2019, waarna Alex het over een ander boeg gooide en als projectleider/uitvoerder bij verschillende groot groenaannemers aan het werk is geweest.  Door de combinatie van ervaringen (aannemer, eigen zaak en hoveniersbedrijven) en 25 jaar in het groen, heeft Alex een brede kijk op diverse vraagstukken en vakgebieden. In januari 2023 is Alex bij PLANN ingenieurs begonnen en hoopt hier zijn kennis veld te vergroten. 

Alex is in zijn vrije tijd te vinden op de racefiets of in de bossen om te wandelen. Daarnaast houdt hij van klussen in en rond om huis.