Over Arjen

Als projectleider is Arjen werkzaam binnen de verschillende werkvelden van ons bureau (Natuur & Water, Infra & Groen, Sport en Begraafplaatsen). Arjen is praktisch en oplossingsgericht ingesteld.
Na de studie Planuitwerking en Realisatie van de Tuin- en Landschapsarchitectuur is Arjen een periode werkzaam geweest als technisch ontwerper beplantingen in de gemeente Den Helder. In maart 2011 is Arjen bij KYBYS in Meppel gestart. Eerst als technisch medewerker, later als assistent projectleider en vervolgens als projectleider. Arjen is betrokken bij diverse projecten uit verschillende werkvelden en voor verschillende typen opdrachtgevers.

Sinds 1 januari 2017 is de vestiging Meppel verzelfstandigd en is Arjen samen met Sander eigenaar van het bedrijf PLANN ingenieurs te Meppel.

Buiten werktijd is Arjen druk als trotse vader van drie kinderen. Daarnaast houdt Arjen van squashen, hardlopen en wandelen. Verder is hij als penningmeester en bestuurslid van Stichting Pollepop druk met het organiseren van een jaarlijks terugkerend muziekevenement.

 

Arjen Wallinga

Directeur / Eigenaar