Over Victor

Victor werkt als technisch tekenaar bij PLANN ingenieurs. Op dit moment studeert Victor Civiele Techniek aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Hiervoor heeft hij de havo afgerond met E&M profiel. Na de overstap naar techniek schreef hij zich in voor de mbo-opleiding Middenkaderfunctionaris-Infra in Zwolle, waar hij zowel theoretische kennis als praktijkervaring opdeed. Deze achtergrond vormde de basis voor zijn vervolgstap naar het hbo, een beslissing waar hij nog altijd blij mee is.

Victor heeft 3 jaar, met zijn familie, in Sydney gewoond en dat heeft zijn wereldbeeld verbreed en zijn interesse in het verbeteren van infrastructuur gewekt. Terug in Nederland wil hij bijdragen aan het verbeteren van de infrastructuur en leefbaarheid.

Naast zijn studie en werk bij PLANN, is hij actief als vrijwilliger en parttime privéchauffeur. Zijn hobby’s zijn sporten, sport kijken, kroegentochten met vrienden, schrijven, films en interessante documentaires kijken. Maar hij staat ook vaak, als vrijwilliger achter de bar bij zijn favoriete voetbalclub.

Geboren en getogen in Epe, woont hij momenteel op zich zelf, maar binnenkort verhuist hij naar Deventer. Bij PLANN ziet hij mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en te groeien, inclusief in zijn rol als technisch tekenaar.