Het team van PLANN ingenieurs is uitgebreid!

Welkom Aldo, Marijke, Lars en Mark!

Aldo is eerder dit jaar bij PLANN ingenieurs begonnen als projectmedewerker. Hij houdt zich vooral bezig met de voorbereiding van projecten binnen Infra & Groen, Natuur & Water en Sport. Per september zijn Marijke, Lars en Mark gestart bij PLANN ingenieurs.

Marijke is verantwoordelijk voor de PR en communicatie. Daarnaast ondersteunt zij de projectleiders bij verschillende projecten. Zowel Lars als Mark zijn begonnen als projectmedewerker.

Lars heeft eerst bij PLANN gewerkt als stagiair en is in juli afgestudeerd voor zijn studie Civiele Techniek aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Hij gaat in zijn rol als projectmedewerker zich bezighouden met het doen van inventarisaties, het opstellen van tekeningen en bestekschrijven. Tot slot Mark. Naast dat Mark bij PLANN werkt gaat hij 1 dag in de week naar Van Hall Larenstein te Velp waar hij de deeltijdstudie Land- en Watermanagement volgt.

Allemaal heel veel succes en plezier met jullie nieuwe jobs bij PLANN ingenieurs!

Benieuwd naar wat onze nieuwe collega’s nog meer doen of naar ons team / andere medewerkers? Kijk dan eens op onze website: ons team – PLANN ingenieurs (plann-ing.nl)