Projectmedewerker

,

We nemen mooie projecten aan en werken voor fijne opdrachtgevers. Dit deden we al en doen we nu nog meer. We groeien. Heel graag breiden we ons team dan ook uit met een collega die plezier in zijn werk belangrijk vindt. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een projectmedewerker, een ambitieuze professional met passie voor de civiele techniek en/of cultuurtechniek die onze uitdagende projecten handen en voeten kan geven!


Hoe ziet je werkdag eruit?

Jij werkt iedere dag aan uitdagende inrichtings- en beheerprojecten op het gebied van openbare ruimte. Je houdt je dagelijks bezig met het uitwerken van civiel- en cultuurtechnische ontwerpvraagstukken voor o.a. riolering, verlichting, verhardingen, groen en sport. Vandaag ben je bezig met het ontwerp van een herinrichting van een woonwijk voor een gemeente. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van dit project. De terreininventarisatie van vorige week heb je uitgewerkt en naar gelang het project, werk je deze uit tot inrichtingsschetsen, bestekstekeningen en uitvoeringsontwerpen. Vervolgens maak je bestekken volgens de RAW-systematiek inclusief de benodigde bijlagen. Je verzorgt ook diverse ramingen, van ontwerpraming tot en met directiebegroting. Je begint de dag op kantoor alwaar je een laatste check doet op jouw bestek. Na de lunch stap jij de auto in voor een bezoek aan de opdrachtgever om het bestek inhoudelijk te bespreken.
Je geeft de klant de juiste toelichting van het werk wat je hebt gedaan voor zijn project. De klant is blij met jouw kritische blik en waardeert jouw transparante en eerlijke communicatie over het project. Jouw klant heeft echt het gevoel dat PLANN ingenieurs een organisatie is die net een stap verder meedenkt en daardoor een overtreffend advies geeft! Je sluit de dag af op kantoor met jouw collega’s. Samen hebben jullie een brainstormsessie over de aanpak van een project bij een nieuwe klant. Jij brengt creativiteit en enthousiasme in de groep waardoor er een originele aanpak ontstaat om jullie volgende project ook succesvol te laten zijn!

Enthousiast geworden!? Dat is mooi, want hieronder wordt het nog interessanter!

Als projectmedewerker ben jij één van de belangrijkste schakels binnen onze organisatie. Jij organiseert en communiceert helder zodat de projecten tijdig en naar wens worden opgeleverd. Jij kunt goed overweg met Autocad en daarnaast krijg jij alle ruimte om jouw visie op een project of proces binnen onze organisatie met ons te delen! Voor jou is ontwikkeling essentieel. Je hebt een leergierige houding en je bent kritisch op jouw eigen werk. Daarnaast ben jij iemand die open en eerlijk is met passie voor de civiele techniek en/of cultuurtechniek. Jij streeft naar het realiseren van projecten die het verschil maken voor onze klant! Je doet net een stapje extra om de verwachtingen van jouw klant te overtreffen want je beseft je maar al te goed dat een tevreden klant automatisch terugkomt voor nieuwe projecten. Hierdoor ga jij, na jouw werkdag, met een goed gevoel naar huis!

Wat wij van jou vragen

 • Een opleiding op HBO niveau met een civieltechnisch of cultuurtechnisch karakter;
 • Kennis van RAW-systematiek;
 • Ervaring met Autocad;
 • Een flexibele instelling waardoor je zowel zelfstandig als in projectteams goed kunt functioneren.

 Wat krijg je van ons?

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij een groeiende organisatie;
 • De mogelijkheid om mee te denken binnen de organisatie;
 • Intensieve begeleiding en groeimogelijkheden;
 • En ja, ook wij hebben goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Waarom wil je dit niet mislopen?

 • Jij wilt werken bij een trendsettend bedrijf, met veel interessante opdrachten in o.a. de civiele techniek en cultuurtechniek;
 • PLANN ingenieurs de medewerkers echt centraal stelt en hierdoor je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt;
 • Je bij PLANN ingenieurs de kans krijgt om jouw ambitie te laten zien! Met elkaar ontwikkelen wij jouw talenten!

Sta je al te popelen om aan de slag te gaan? Zo kom je in aanmerking!

Ben jij de ideale kandidaat voor deze functie? Stuur dan je CV met motivatie per mail aan Sander Akkerman (sander.akkerman@plann-ing.nl). Voor vragen over de functie en/of procedure kan je contact opnemen via 0522-247477.