PR & Communicatie medewerker

,

BEN JIJ …..

het nieuwe teamlid van ons groeiende bureau? De plek waar jij de kans krijgt om op geheel eigenwijze de fantastische diensten die dit bureau allemaal te bieden heeft wereldkundig te maken!  Dan ben jij onze creatieve

PR & Communicatie medewerker (16 uur)

In deze uitdagende en veelzijdige functie ben jij de spil in met name onze externe communicatieactiviteiten, waarbij het draait om het vergroten van onze naamsbekendheid en daarnaast het zorgdragen van onze communicatie-uitingen en events.

PLANN ingenieurs is een klein advies- en ingenieursbureau, gevestigd in Meppel en Leeuwarden. Wij helpen organisaties en bedrijven om de inrichting en het beheer van de buitenruimte optimaal vorm te geven, binnen de werkvelden Infra & Groen, Sport, Natuur & Water en Begraafplaatsen. Onze klanten zijn met name gemeentes, provincies en waterschappen.

Flexibiliteit en korte lijnen zorgen ervoor dat we projecten binnen de gestelde planning afronden. Onze plannen zijn dan ook pragmatisch, proactief en resultaatgericht en dragen bij aan een aangename leefomgeving.

Zo ziet je functie eruit:

Als PR & Communicatie medewerker begrijp je als geen ander wat de kracht van communicatie is. Je verstaat je vak in de volle breedte en bent hierin een inspiratie voor collega’s. In je rol draag je actief bij aan het uitbreiden van de reputatie van PLANN ingenieurs, via diverse social media kanalen, en daarnaast het mede vormgeven van een nieuw bureau binnen onze organisatie (VORM adviseurs).

Ook scoren we vaak nieuwe opdrachten en daarnaast brengen we mooie projecten tot uitvoer. Deze willen we graag delen met de wereld om ons heen. Het is jouw taak om hiervoor content te maken en deze te plaatsen op onze website en social media kanalen.

Via advertenties en artikelen profileren wij ons ook in diverse vakbladen en andere uitgaven. Jij verzorgt de advertenties, onderhoudt de contacten met de uitgevers en zorgt voor een goede herkenbaarheid van ons bureau.

Meerdere keren per jaar zijn wij aanwezig op beurzen. Samen met jouw collega’s ben jij het visitekaartje van PLANN ingenieurs en organiseer je, ook in aanloop, deze evenementen en beurzen.

Ook kan er van je gevraagd worden projectleiders te ondersteunen. Dit doe je door telefonische acquisitie. Het leggen van contacten en bellen met onze klanten met als doel om afspraken te genereren voor hen. Aan jou de taak om onze toegevoegde waarde over te brengen aan onze (potentiële) relaties.

Dit ben jij:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende creatieve tekstuele vaardigheden;
 • Flexibele zelfstarter;
 • Steekt graag je handen uit de mouwen bij het organiseren van beurzen en evenementen;
 • Kennis van en ervaring met on- en offline media;
 • Kennis van grafische vormgeving, zoals bijvoorbeeld Adobe Photoshop;
 • Communiceren gaat je makkelijk af. Dat moet ook want je houdt contact met klanten, collega’s en marktpartijen;
 • Beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.

Wij bieden je:

 • Een dienstverband voor 16 uur per week, wij binden graag goede mensen;
 • Een marktconform salaris;
 • Een mobiele telefoon en laptop om jouw werk goed uit te kunnen voeren;
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. 8,25% vakantietoeslag en een pensioenregeling bij Zwitserleven;
 • Er geldt bij PLANN ingenieurs een informele cultuur met een prettige werksfeer waarin je eigen inbreng en initiatieven gestimuleerd en gewaardeerd worden. Jij doet ertoe!;
 • Jaarlijks bezoeken we samen een afgerond project;
 • Elk kwartaal organiseren we een teamuitje, teamspirit vinden wij nl. erg belangrijk.

Geïnteresseerd?

Wij kijken uit naar je sollicitatie. Solliciteren kan door jouw CV met motivatie per mail te sturen aan Irma Plate (irma.plate@plann-ing.nl), HR Adviseur. Wil je eerst meer weten over deze functie of over PLANN ingenieurs? Neem dan contact op met Irma Plate. Zij is bereikbaar via bovengenoemd mailadres of op het nummer 06 – 27 47 65 32 (maandag, dinsdag en donderdag). Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.