Over Nick

Nick is een echte plantenman. Met alle vragen over beplanting kan je bij hem terecht. Hij kan je gepassioneerd vertellen welke beplanting waar goed kan groeien en waarom. Tevens heeft hij een brede technische kennis. Deze kennis resulteert in het vakkundig kunnen uitwerken van projecten en het geven van adviezen over materiaalgebruik en constructies. Hij denkt mee over hoe de wens van de opdrachtgever verwezenlijkt kan worden en geeft aanvullende oplossingen.

In 2011 is Nick afgestudeerd aan Hogeschool Larenstein in de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting – Realisatie. Hij heeft zich tijdens zijn studie geïnteresseerd en verdiept in beplantingen en materialisatie. Na zijn studie heeft hij bij een ingenieurs/adviesbureau en een landschapsarchitectenbureau gewerkt en heeft hier zijn kennis en vaardigheden verder uitgebreid. Zo heeft hij bijgedragen aan onder andere natuurontwikkelingsprojecten, stedelijke inrichting, landschappelijke laanbeplantingen en private projecten. Hij streeft ernaar het proces gestructureerd en efficiënt te laten verlopen. Met deze ervaring is Nick in februari 2018 begonnen bij PLANN ingenieurs. Hier wil hij zijn kennis verder toepassen en uitbreiden, en uiteraard zorgen voor kwalitatieve eindproducten.

In zijn vrije tijd is Nick veel rondom het nieuwe huis te vinden. Hij geniet van het vermeerderen van planten in de tuin, het klussen met hout en het verzorgen van de kippen, geiten en konijnen. Hij houdt van zijn vrouw die altijd voor hem klaarstaat. Daarnaast vermaakt hij zich door met vrienden af te spreken, bbq-tje erbij, biertje in de hand, Bourgondisch genieten!