Over Martin

Martin is werkzaam bij PLANN ingenieurs in de rol van Ontwerpcoördinator. Hierin vervult hij veelal de rollen van ontwerpleider, technisch manager en/of manager projectbeheersing.

Na zijn studie Civiele Techniek in Groningen en Leeuwarden is hij zijn werkzame carrière gestart bij een ingenieursbureau in Veenendaal op de afdeling Milieu en Infra. Na enkele jaren keerde Martin terug naar het noorden om bij Mug ingenieursbureau aan de slag te gaan. Hier vervulde hij de functies van ontwerper, projecttechnicus, technisch specialist en adviseur. Door het volgen van diverse cursussen en trainingen, zoals Leergang Modern Contractmanagement, heeft hij met name zijn kennis van moderne contractvormen verbreed en deze gedurende diverse projecten in de praktijk gebracht. Martin is tijdens zijn werkzaamheden ingezet binnen diverse projecten, zoals projectleider in voorbereidingsprojecten (infra en wegenbouw), technisch manager/adviseur in diverse UAV-gc projecten (waterbouw en baggerwerk) en ontwerpleider in multidisciplinaire projecten. Door de inzet in diverse projecten, in alle verschillende projectfasen, beschikt hij over een brede ervaring in zowel wegen- als waterbouwprojecten (van klein tot groot).

Martin heeft onder andere op locatie gewerkt aan de projecten ‘Aanpak Ring Zuid Groningen’ en ‘Groot Onderhoud kade Eemskanaal Groningen’. Daarnaast draagt Martin met zijn praktische, flexibele en creatieve insteek zijn steentje bij aan de projecten binnen de verschillende werkvelden waarin PLANN ingenieurs actief is.

Naast zijn werk probeert Martin op regelmatige basis zijn ‘rondjes Sneekermeer’ te fietsen en anders klust hij graag in en om het huis. Beide zaken laat hij trouwens graag schieten voor een gezellig etentje of borrel met vrienden.