Over Joachim

Joachim is iemand die van kleins af aan een passie voor groen heeft. Al vanaf zijn peutertijd was hij te vinden in de tuin. De passie heeft zich in zijn leven alleen maar verder ontwikkeld in alle aspecten die komen kijken in het groen en grijze werk. Hij is iemand die plannen doordacht uitwerkt zodat deze op juiste wijze worden uitgevoerd. Door praktisch en vooruitdenkend te werken komt het project tot het gewenste resultaat van de opdrachtgever.

Na de HAVO is Joachim MBO kaderfunctionaris hovenier gaan doen. Mede door de vooropleiding is deze in een versneld tempo afgerond en is hij aan de slag gegaan als allround hovenier. Na een aantal jaren wilde hij zich toch verder ontwikkelen en is hij begonnen aan de Hogeschool van Hall-Larenstein met de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting. Hij heeft daar als specialisatie gekozen voor de richting Realisatie. Na afronding van de opleiding is hij aan de slag gegaan als uitvoerder/werkvoorbereider bij een loonbedrijf dat zich gespecialiseerd had in bos- en natuurtechniek. Na een aantal jaar is hij overgestapt naar de functie werkvoorbereider / toezichthouder voor de gemeentelijke NV in Nijmegen. Daar heeft hij onder andere het groen gerealiseerd na de grotere civiele reconstructies. Hij is nu aan het werk bij PLANN ingenieurs als projectmedewerker.

Joachim woont met zijn gezin in Heerde. In zijn vrije tijd gaat hij samen met zijn vrouw en twee zoons graag wandelen en fietsen in de omgeving. Ook houdt hij van klussen in de tuin en het huis.