Over Anno

Anno is een praktisch ingestelde, oplossingsgerichte ontwerpcoördinator, werkzaam binnen de werkvelden van Infra & Groen, Natuur & Water en Sport.

Na de studie Civiele Techniek aan de Universiteit Twente is Anno werkzaam geweest bij meerdere civiele aannemers. Hierbij heeft hij diverse functies bekleed, van werkvoorbereider / calculator tot uitvoerder en projectleider. In reguliere RAW-projecten, maar ook in Design en Construct projecten. Op 1 maart 2019 is Anno in dienst getreden bij PLANN ingenieurs als Ontwerpcoördinator. Anno zijn focus ligt op de combinatie van theorie en praktijk, het snijvlak van een functioneel ontwerp met praktische uitvoerbaarheid. Samen met een projectteam het gehele proces doelgericht doorlopen is de sleutel voor een goed resultaat. Overleggen met opdrachtgevers en omgeving, contact met specialisten over de technische kwesties, vormen de dynamiek waarin Anno tot zijn recht komt.

Na een aantal jaren in de randstad te hebben gewoond heeft Anno er voor gekozen om weer in het mooie Friesland te gaan wonen. Buiten werktijd trekt hij er samen met zijn vrouw en kinderen graag op uit voor mooie actieve fietsvakanties.