Over Herco

Herco is een echte teamspeler. Hij is een projectleider met brede kennis en ervaring op het gebied van inrichting en beheer van het werkveld Infra & Groen. Daarnaast heeft Herco ook kennis en ervaring van het werkveld Natuur & Water. Hij geniet van het aansturen en coördineren van projecten en ontzorgt daarbij zijn opdrachtgevers. De verschillende belangen in de openbare ruimte samenbrengen vindt Herco een echte uitdaging!

Vanaf 2000 is Herco werkzaam geweest bij gemeentes. Na zijn deeltijdstudie Tuin- en Landschapsinrichting te hebben afgerond, ging Herco werken als projectcoördinator. Om zijn horizon te verbreden heeft hij de overstap gemaakt een bureau dat zich specialiseert in de vormgeving van stad en landschap. Later heeft Herco gewerkt als projectleider bij een adviesbureau gericht op beheer en beleid van de openbare ruimte. Vanaf 2016 is Herco als projectleider werkzaam bij PLANN ingenieurs, hier combineert hij zijn kennis en ervaring binnen de verschillende vakgebieden.

In zijn vrije tijd houdt Herco er van om te gaan rotsklimmen of hij pakt de racefiets. Maar hij geniet er ook van om samen met zijn twee zoons te vissen aan de waterkant.